Omgeving

Omgeving

Activiteiten in de omgeving


Er is heel veel te doen in en rond Den Hout. Een paar hele gezellige Brabantse steden zoals Breda en Den Bosch zijn binnen respectievelijk een kwartier en een half uur met de auto bereikbaar. Den Hout ligt tegen Oosterhout aan met haar gezellige pleintjes, restaurants en barretjes, de kloosters en de wijngaard van de nonnen. In de directe omgeving liggen leuke kleine dorpjes zoals Terheijden, Wagenberg, Made, Drimmelen, Hoge- en Lage Zwaluwe en Geertruidenberg. Veel groen; natuurlijk de Biesbosch, de bossen en een keur aan golfbanen.

Fietsen


Den Hout ligt ideaal voor de recreatieve fietser; zowel om te touren als om sportief bezig te zijn. De tourfietser kan van april tot en met oktober gebruik maken van verschillende pontjes waardoor het mogelijk is om prachtige routes in de Biesbosch te fietsen. Een schitterend natuurgebied en een van de best bewaarde geheimen in Nederland!


De sportieve mountain-biker kan op meer dan 32km aan aangelegde tracks door de bossen van de Vrachelse heide, het Cadettenkamp en boswachterij Dorst rekenen (kijk hier). 

Golf


In de omgeving zijn verschillende schitterende golfbanen te vinden waarvan drie heel dichtbij:

En nog een paar hele mooie banen (w.o. Colt) iets verderop (±10km): Toxandria, Princenbosch en Prise d'Eau.Een Heerlijke Plek

om volledig tot rust te komen


Geniet van uw welverdiende rust

en geniet van alles wat de B&B en haar omgeving te bieden heeft...

Varen


Op een steenworp ligt het havenplaatsje Drimmelen aan de rand van Nationaal Park de Biesbosch (klik hier). Daar is van alles te doen voor de natuurliefhebber: varen, vissen, fietsen, het parkmuseum en natuurlijk ook lekker eten en drinken aan de tientallen tentjes en restaurants in de buurt. 

Huur een sloep of een bootje in de jachthaven of monster aan bij een rondvaart (bijv. bij Bootje Gezond)

Breda


Op 10 autominuten ligt de gezellige, bourgondische stad Breda. Rijk aan historie en een gezellig en breed aanbod van winkelen, lekker eten, drinken en vermaak op en rond de grote markt. (VVV Breda)

Achterstraat 29

4911 AX Den Hout (NB)

info@bnbhoutseheuvel.nl

06 5389 8073

Copyright @ All Rights Reserved